MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Merkez Disiplin Kurulu üyesi Sermet Yıldız, MHP ilçe Başkanı Mustafa ARDIÇ ile birlikte ilk olarak MHP ilçe binası, ilçe Emniyet Müdürü Bahadır Taphasan’ı, AK Parti İlçe Başkanı Veli Ünlü, Türkoğlu Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur ittifakı Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ve ilçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş’ı ve son olarakta millet meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan; Türkoğlu İlçemizi ziyaret ettik. Hem AK Partisi, hem de Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret ettik.

Seçim çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Aynı zamanda da Cumhur İttifakının ortak Belediye Başkanı adayımız şuan ki aynı zamanda Belediye Başkanımızı da ziyaret ettik. Ben Türkoğlu’ndaki gördüklerimden çok memnun kaldım. Özellikle ilk defa Belediyenin içerisine giriyorum, Belediye binası, yapılan bu meydandaki hizmetlerden dolayı teşekkür ettim, Başkanımıza. Cumhur İttifakının adayı olarak da bizim zaten herhangi bir kaygımız yok, Türkoğlu’nda rahatlıkla seçimi alacağız. Ama hedefimiz oy patlaması yaratmak, bu hizmetlerin karşılığını almak.

Genel Başkanlarımızın birlikteliği doğrultusunda biliyorsunuz, Cumhur İttifakı oluşturulmuş şekilde. Özellikle Büyükşehirlerde ortak adaylarla seçime giriyoruz. Kahramanmaraş’ta biliyorsunuz. Bu büyükşehir kavramı içerisinde yer alıyor ve burada da Milliyetçi Hareket Parti ve AK Parti ortak belediye başkanları adayları göstermiş bulunuyor. Aynı zamanda genel başkanımızın, genel merkezimizin emriyle biz seçim çalışmalarını yürütüyoruz.

Gördüğüm kadarıyla Türkoğlu seçimi almış durumda, bu seçim çalışmasına katkıda bulunan partinin ilçe başkanlarına ve yönetimine teşekkür ediyorum. Belediye başkan adayımızı şimdiden kutluyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun.

Türkoğlu Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş; Çok değerli Milliyetçi Hareket Partisinin Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, bugün misafirimizdi. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız ve Milliyetçi Hareket Partisi Disiplin Kurulu Üyemiz Sermet Beyle Beraber resmi kurumları dolaştık. Önümüzde çok önemli bir seçim var 31 Mart yerel seçimleri, bundan önce her zaman destekleri olduğu gibi yerel seçimde de azami derecede desteklerini görüyoruz. Gerek İlçe Başkanımızı, gerekse de Milletvekilimizin konuşmalarında ve yaptıkları faaliyetlerde bunları görüyoruz. İnşallah, amacımız Türkoğlu’nda seçimi rahat kazanırız ama, Cumhur İttifakının vermiş olduğu destekle Türkoğlu’nu Kahramanmaraş’ta en yüksek oy alan ilçe haline getireceğiz. Bu sadece Türkoğlu için önemli değil Türkiye’nin bekası için önemli, Türkiye’ deki Cumhur ittifakının da oylarını inşallah yüzde 52’nin üzerine çıkarak, Türkiye’mizin 2024’e Cumhuriyetimizin 100. Yılına rahatlıkla çıkabileceği bir ülke haline getirmek.

Bu vesile ile değerli Milletvekilimizin, Türkoğlu’na ziyareti dolayısıyla kendilerine çok çok teşekkürlerimi sunuyorum, diyerek konuştu.