Bu kapsamda Dünya Gazetesi Yazarları Dr. Rüştü Bozkurt ve Ali Ekber Yıldırım’ında katıldığı tarım ve hayvancılıkta yeni fırsatlar paneli üyelerin yoğun katılımıyla Ramada Otel’de gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Panele KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, Akedaş Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış Ve Akedaş Elektrik Dağıtım Aş Genel Müdürü Mustafa Yılmaz

KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arpasatan gerçekleştirilen panel hakkında bilgiler verdi.

KASİAD 4.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kamil Şirikci Aksu Haber’e yaptığı açıklamada inovasyon ve bilgi paylaşımının çağımızda vazgeçilmez olduğuna dikkat çekti.

Dünya Gazetesi Yazarı Dr. Rüştü Bozkurt Aksu Haber’e Yaptığı Açıklamada Dünyada Ne Olup Bittiğini Anlamazsak Çok Kısa Sürede Bunun Olumlu Ve Olumsuz Yönleriyle Yüzleşiyoruz Dedi.

Dünya Gazetesi Yazarı Ali Ekber Yıldırım Aksu Haber’e yaptığı açıklamada Kahramanmaraş’ın tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Buluntu Aksu Haber’e yaptığı açıklamada gerçekleştirilen programda çok özel bilgiler edindiklerini söyleyerek KASİAD’a teşekkür etti.