5 Ağustos 2018 Günü Düzenlenecek Olan Festivalle İlgili MAKSAT-DER Başkanı Ali Gemci Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Öğretmenevi Kıraathanesi’nde Basın Toplantısı Düzenledi.

Organizasyonla İlgili Bilgiler Aktaran Gemci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, Onikişubat İlçe Belediyesi Türkoğlu İlçe Belediyesi Ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin Çeşitli Katkılar Sağladığını Söyledi.

Toy’da İl Dışından Yatılı Olarak Gelecek Misafirler Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı Misafirhanelerinde Ağırlanacak.

Konukların Sabah Kahvaltısı Türkoğlu Belediyesi, Öğle Yemeği Dulkadiroğlu Belediyesi Ve Akşam Yemeği İse Onikişubat Belediyesi Tarafından Verilecek. KSÜ İse Etkinliklerin Yapılması İçin Alan Tahsisi Ve Düzenlemesini Yapacak. Türkoğlu Belediyesi, İlçede Otağ Olarak 10 Çadır Kuracak Ve Türkmen Beyliği Obası Oluşturacak.

Başkan Gemci, Toyun Gerçekleşmesi İçin Basın Mensuplarından Da Toyun Duyurulması Konusunda Destek İsteyerek, Bu Toyun Sadece MAKSAT-DER Değil, Aynı Zamanda Kahramanmaraş’ın Etkinliği Olduğunu Bildirdi.

Toyda Güreş, Kök Börü, Atıcılık, Atlı Cirit, Okçuluk, Mehteran Gösterileri İle Aşıkların Ve Ozanların Atışmaları Gerçekleşecek.