Kahramanmaraş Emniyeti’nden örnek bir davranış daha. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince maddi imkânları kısıtlı olan il genelindeki yaklaşık 200 öğrenci piknik organizasyonuyla bir araya geldi.

Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü’nün, çocuk ve gençlere yönelik eğitim, sosyal ve kültürel alandaki etkinlikleri her geçen gün daha da artıyor.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ekiplerince ‘’Bilinçli Gençler Güzel Yarınlar’’ Düşüncesiyle Öğrenciler Piknik Organizasyonunda Buluştu.

Kahramanmaraş’ın Elbistan, Nurhak, Andırın, Göksun, Türkoğlu, Pazarcık, Çağlayancerit, Ekinözü Ve Afşin İlçelerinden Yaklaşık 200 Lise Öğrencisi ‘’Bilinçli Gençler Güzel Yarınlar’’ Adlı ÇOGEP Projesiyle Kılavuzlu Polis Mesire Alanında Bir Araya Geldi.

Okul Çağındaki Çocuk Ve Gençlerin Kötü Arkadaşlık Ortamlarından Uzak Durmaları, Suça Sürüklenmelerinin Önlenmesi, Suçlardan Korunarak Suç Mağduru Olmalarının Önlenmesi, Polis Öğrenci, Polis Gençlik Kaynaşması Ve Polis Halk İlişkilerinin Geliştirilmesi İçin Düzenlenen Etkinlikte Öğrenciler, Polis Abi Ve Ablalarıyla Doyasıya Eğlendi.

Etkinlikte Öğrencilere Yemek İkramı Yapılırken Şapka, Not Defteri, Kalem Hediye Edildi.

Kahramanmaraş Toplum Destekli Şube Müdür Vekili Ertuğrul Güler Gazetecilere Yaptığı Açıklamada Böyle Bir Etkinlikle Gençlerin Kötü Alışkanlıklardan Uzak Tutulmasını Sağlıyor Onlara Güvenli Ortam Oluşturmak İçin Tüm Gayretimizle Çalışıyoruz Dedi.

Güler; Konuşmasının Devamında Şunları Kaydetti:

‘’Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından bugün emniyet müdürlüğümüze ait Kılavuzlu mesire alanında ‘’Bilinçli Gençler, Güzel Yarınlar’’ adı altında ÇOGEP projesini gerçekleştirmek için burada bir piknik organizasyonu gerçekleştirdik. Polis arkadaşlarımızla liseli gençlerimiz birlik ve beraberlik içinde kaynaşma fırsatı buldular ve polis memurlarımız da gençlerimize bilinçlendirme yaptı. İlimizi ve emniyet teşkilatımızı tanıtıyoruz. Toplam 9 ilçemizden gelen 200 öğrencimize bir takım hediyeler de dağıtarak öğrencilerimizi suçtan nasıl korunurlar, arkadaş seçimi ve sosyal medya kullanımında dikkat etmeleri gereken hususları anlatarak onları sıkmadan bilinçlendirme faaliyeti yaptık. Ayrıca sağlık daire başkanlığından da gelen personel arkadaşlarımız öğrencilerimizi madde bağımlılığı konusunda bilgilendirdi. Öğrencilerimiz hem eğlendi, hem de fotoğraflar çekilerek güzel bir an yaşadılar. Piknik alanından sonra da tarihi bir film gösterimine katıldık. Projelerimize her geçen gün yenisi ekleyerek devam edeceğiz.’’

Muhabir: Sibel Gürle