Dulkadiroğlu Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sosyal tesislerinde ‘Toplumda Kadın ve Toplumda Kadın’ın yeri konulu program düzenledi.

Dereli, Şerefoğlu, Yusuf Hacılı ve Namık Kemal mahallesinde bulunan sosyal tesislerde gerçekleştirilen etkinliğe bayanlar yoğun ilgi gösterdi.


Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bölgesine kazandırdığı sosyal tesisler her gün farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bu etkinlikler kapsamında Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü programı düzenlendi.
‘Toplumda Kadın ve Toplumda Kadının Yeri’ konulu etkinliğe çok sayıda bayan katıldı. Bu gibi etkinliklerin önemine değinen Belediye Başkanı Necati Okay, sosyal tesislerin verimli bir şekilde kullanıldığının altını çizdi.
Hizmete sundukları sosyal tesislerde bu gibi etkinliklerin devam edeceğini kaydeden Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bölgemize kazandırdığımız sosyal tesisler amacına uygun bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda kadınlar günü nedeniyle bir program organize edildi. Kadının toplumdaki önemini vurgulayan bu gibi programların önemli olduğunu düşünüyorum. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak sosyal ve kültürel projelerimizde kadına ayrı bir değer veriyoruz. Kadınlarımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesi adına çeşitli faaliyetler yaptık. Mahallelerimizde bayan ekiplerimizle ev ziyaretleri gerçekleştirerek bayanlarımızı belediyecilik faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirdik. Bu gibi çalışmaları sürdüreceğimizin altını çizmek istiyorum. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”