TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak’ın Girişimleriyle Kazandırılan Yeni Bina, Kentteki Antrenörlere Ve Sporseverlere Hizmet Edecek.

Tüfad’ın Yeni Binasının Açılışı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak Ve Çok Sayıda Dernek Üyesinin Katılımlarıyla Gerçekleştirildi.

Binanın Açılış Kurdelesinin Kesilmesinin Ardından TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak Hazırlanan Slayt Eşliğinde Katılımcılara Faaliyetlerini Anlattı.

Ardından TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak Tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a Plaket Takdim Edildi.

Katılımcılar Açılışın Ardından Küçük Ev’de İftar Yemeğine Geçti.

İftar Yemeğinin Ardından Aksu Haber’e Özel Açıklamalarda Bulunan TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak, TÜFAD’ın Yeni Binasıyla Kahramanmaraş Futboluna Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz Dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz dedi.