TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Cumhurbaşkanlığı Himayesinde Tarım Ve Orman Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı İle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tarafından Düzenlenen "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" Programı Kapsamında Tömek Mevkiin De Fidan Dikildi.

Fidan Dikim Etkinliğine Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çelen, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici İle Çok Sayıda Öğrenci Katıldı.

Etkinlikte Bir Konuşma Yapan KAHRAMANMARAŞ ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ ALPASLAN ALTINDAŞ 81 İlde Eş Zamanlı Olarak 10 Milyon Fidan Dikiliyor Dedi.

Daha Sonra Kürsüye Gelen Kahramanmaraş BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET ERKOÇ Büyükşehir Olarak Yapığımız Millet Bahçeleriyle Binlerce On Binlerce Ağacı Toprakla Buluşturduklarını Belirtti.

Son Olarak Kürsüye Gelen KAHRAMANMARAŞ VALİSİ VAHDETTİN ÖZKAN Çevreyi Koruma, Çevre Muhafaza Etmeyi Ve İyileştirme Faaliyetlerini Hepimiz Gönüllü Olarak Yapıyoruz Dedi.

Konuşmaların Ardından Kent Protokolü Fidan Dikti.

Etkinliğe Katılan DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKANI NECATİ OKAY Bu Organizasyonla Kahramanmaraş’ımız Daha Yeşile Kavuşacağını Belirtti.

TÜRKOĞLU BELEDİYE BAŞKANI OSMAN OKUMUŞ, En Güzel Etkinliklerden Birisi İçin Bugün Buradayız Dedi.

Fidan Dikimine Katılan EKİNÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI NURSİ ÇELEN, Çok Güzel Bir Programda olduğundan duyduğu memnuniyeti belirtti.

KAHRAMANMARAŞ ESKİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET EMİN AKKURT Bu Fidanlarımız Çocuklarımızla Beraber Büyüyecek Diyerek Şunları Belirtti.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL BAŞKANI ÖMER ORUÇ BİLAL DEBGİCİ bugün genç fidanlarımız öğrencilerimiz protokolle birlikte fidanlarımızı dikti dedi.