İl genelinde içme suyu sorunu yaşayan mahallelerde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç liderliğinde çalışmalarını sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü, şimdiye kadar düzenli içme suyu şebekesi bulunmayan Ulutaş Mahallesinde içme suyu çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonunda daha önce terfili sistem kullanan tüm evlere cazibeli içme suyu verilecek. Çalışmalar kapsamında çeşitli çaplarda toplam 25 km içme suyu şebeke hattı ile suyun düzenli dağılımının sağlanması amacıyla 2 adet içme suyu deposu yapılacak.

6 km şebeke hattı yapım çalışmaları tamamlanan içme suyu çalışmalarının önümüzdeki günlerde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Ulutaş Mahalle Muhtarı Emrullah Dilbirliği konu ile ilgili yaptığı açıklamada yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadelere yer verdi:’’ Mahallemizde daha önce düzenli bir içme suyu teşkilatımız yoktu. Hatta bazı evlerimizde hiç su bulunmuyordu. Yapılan çalışmalarla tüm evlere cazibeyle su ulaşacak. Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a, KASKİ Genel Müdürümüze ve emeği geçen tüm arkadaşlara mahallem ve şahsıma adına teşekkür ediyorum’’ dedi.