Bir dizi temaslarda bulunmak için kentte gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal büyükşehir belediyesi tarafından yap-işlet-devret modeliyle şehre kazandırılan Kapıçam Extrem Park’ta gezi ve incelemelerde bulundu.

Ak parti genel başkan yardımcısı Ünal’a Ak Parti K.Maraş milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, 54. Hükümet milli eğitim bakanı Mehmet Sağlam, Büyükşehir belediye başkanvekili Bekir Kılıç, Dulkadiroğlu belediye başkanı Necati Okay, Pazarcık belediye başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Andırın belediye başkanı Baki Tezcan, Ekinözü belediye başkanı Nursi Çeleğen, Göksun belediye başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ak parti onikişubat ilçe başkanı Fırat Görgel, Onikişubat belediye başkan yardımcısı Ali Ünsal, Blc grup yönetim kurulu başkanı Şahin Balcıoğlu Müsiad k.maraş şube başkanı Mustafa Buluntu ile ak parti il, ilçe ve gençlik kolları teşkilatları eşlik etti.

Ünal ziyaretinde Blc grup yönetim kurulu başkanı Şahin Balcıoğlu’ndan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gezi sonrasında açıklamalarda bulunan ak parti genel başkan yardımcısı Ünal, Kahramanmaraş için çok büyük bir kazanım olduğunu ifade etti.