Elbistan kaymakamlık binasında gerçekleşen Toplantıya Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, Elbistan Kaymakamı Özkan demir,Elbistan belediye başkan vekili ahmet tıraş ile kurum müdürleri katıldı.

Eğitim, sağlık, ulaşım konuları başta olmak üzere birçok konuda gelen talepleri not alan ve aldıran Vali Özkan, toplantıda hazır bulunan kurum amirlerine sorunların tespit ve çözümü noktasında talimatlar verdi.

Toplantı sonrası Aksu habere açıklama yapan Kahramanmaraş valisi Vahdettin Özkan çok verimli bir toplantı geçtiğini ifade etti.

Elbistanlıların yaşam kalitesini artırmak ve hizmetleri daha hızlı yapabilmek için bütün bölge ve daire müdürleri, büyükşehir belediyesi başta olmak üzere bu yönünde bir seferberlik halinde olacaklarının altını çizen Vali Özkan, “Bunları yürüyerek değil koşarak hep beraber tamamlayacağız” dedi.

Elbistan ziyaretleri kapsamında Kahramanmaraş valisi Vahdettin Özkan, Elbistan şehit ve gaziler derneğinide ziyaret etti.

Muhabir: Alparslan Türkeş DEMİR