Dulkadiroğlu Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlenen Yaz Okulu Final programında konuşan Yahya Kemal İlkokulu Okul Lideri Hüseyin Yılmaz; Okul olarak eğitim öğretim yılı içerisinde öğrencilerimizi 21. yüzyılın kazanımlarını kazandırmak için ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Uyguladığımız projelerle Yahya Kemal İlkokulu Eğitimde Birinci oldu.

Öğrencilerimizi Zümrüd-ü Anka kuşu gibi iki kanatlı yetiştirmek adına yaz boyunca da öğrencilerimizin Milli ve Manevi eğitimi için yapmış olduğumuz bir çalışmayı daha hayata geçirmiş olduk. 250 öğrencimizle okulumuz yaz boyunca da cıvıl cıvıl minik yavrularımızın sesleriyle neşelendi, dedi.

Yaz Kur’an Kursu Koordinatörü Hasan Kesici; 25 Haziran'da başlayan ve 17 Ağustos'ta sona eren Kur’an Kursunda öğrencilerimiz severek okulumuza geldiler. Eğlenerek öğrendiler. Velilerimizden de öğrencilerimizle ilgili yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı güzel geri dönütler alıyoruz, dedi.

Öğrencilerin okudukları ilahiler, şiirler ve kısa bir bilgi yarışmasının ardından Final programımız, Öğrencilerden Kur’an-ı Kerim öğrenenlere Başarı Belgeleri ve tüm öğrencilere çeşitli hediyelerin takdimi ile son buldu.