Yahya Kemal İlkokulu öğrencisi Gizem Karabudak, Yeşilay´ın Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasında, Kahramanmaraş il birincisi ve 500 TL´lik ödülün sahibi oldu.

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt; İlçemizden il birincisinin çıkması sevindirici. Bizler, Eğitim Kurumu yöneticilerimizle ilçemiz adına güzel işlere imza atmak için buradayız ve her türlü desteği veriyoruz. Yahya Kemal İlkokulunda eğitime gönül vermiş bir ekip ve lideri var. Güzel sonuçlar da alıyorlar. Emeği geçen meslektaşlarıma teşekkür ediyorum, dedi.

Okul Lideri Hüseyin Yılmaz; Yahya Kemal´in Minikleri her alanda kendini gösteriyor. İstiyoruz ki öğrencilerimiz ve okulumuz, öğretmenlerimizin rehberliğinde tüm başarıları kazansın. Kendilerini hayata hazırlasınlar. Bizler, bir bilge insanın dediği gibi "Öğrencilerimizi en önemli yatırım aracı olarak" görüyoruz. Ve gereğini yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. Öğrencimiz Gizem Karabudak ve Bayram Yanık Öğretmenimizi can-ı gönülden tebrik ediyoruz. Gizem Karabudak öğrencimiz aynı zamanda 2016 yılı" Yemekte Denge" resim yarışmasında da il üçüncüsü olmuştu. Öğrencimizin eserinin “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasında Türkiye elemelerinde de dereceye girmesini gönlümüz arzu ediyor, dedi.
Sınıf öğretmeni Bayram Yanık ise bu başarıdan dolayı sevindiklerini, öğrencilerinin daha da güzel projelere imza atması için uğraş verdiklerini belirtti.