Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından oluşturulan motorize ekiplerince, Pınarbaşı mesire alanında denetimler aralıksız devam ediyor.

Vatandaşların Pınarbaşı mesire alanında huzurlu bir zaman geçirmesi adına, Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri her türlü önlemlerine devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İlçemizin en önemli turizm alanına sahip olan ve yaz mevsimi ile birlikte ziyaretçi sayısının en üst seviyeye ulaştığı Pınarbaşı mesire alanında halkımızın daha nezih bir ortamda vakit geçirebilmeleri için her türlü önlemlerimiz devam ediyor. Bu bağlam Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı olarak yeni oluşturulan motorize ekiplerimiz çalışmalarına başladı.

Ekiplerimiz Pınarbaşı mesire alanında yaptığı denetimlerde, hırsızlık, kapkaç gibi olayları önlerken, çimler üzerinde mangal yapılması ve mesire alanında bulunan barajda suya girilmesini engelliyor.

Vatandaşlarımızdan Hassasiyet Bekliyoruz

Açıklamadan devamında, “Yapılan tüm bu çalışmalar vatandaşımızın huzuru için yapılmaktadır. Özellikle geçtiğimiz yıllarda yaşanan boğulma vakalarının tekrar yaşanmamasını diliyoruz. Denetimlerimiz esnasında vatandaşlarımızdan yardımcı olmalarını ve hassasiyet göstermelerini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.