Kahramanmaraş ticaret ve sanayi Odası’nın her yıl düzenlediği ve siyaset, iş dünyası, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya geldiği 17.geleneksel iftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan KMTSO yönetim kurulu başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş’ın aralarında bulunduğu 17 kentin 1 milyar doların üzerinde ihracat yaptığını söyledi.

KMTSO meclis başkanı Hanefi Öksüz ise istihdamın önemine değindi.

Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı Hayrettin Güngör ise ülkenin içerisinde bulunduğu zor durumdan tasarruf yaparak çıkabileceğini dile getirdi.

TBMM içişleri komisyon başkanı Celalettin Güvenç ise Türkiye’nin son 5 yılda büyük badireler atlattığını yaşanan zorluklara rağmen güçlü bir Türkiye profili çizildiğini söyledi.

Kahramanmaraş ticaret ve sanayi odası tarafından düzenlenen iftar programına Kahramanmaraş valisi Vahdettin Özkan, ak parti Kahramanmaraş milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç başbakan eski yardımcısı Veysi Kaynak, 54. Hükümet milli eğitim bakanı Mehmet Sağlam, Onikişubat belediye başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu belediye başkanı Necati Okay, ak parti il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici,  sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katılım gösterdi.