Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Piazza AVM, alışveriş tutkunlarına sabırsızlıkla beklenen Black Friday heyecanını yaşatıyor. Öğretmenler Günü’ne özel indirimler de dahil olunca Black Friday şenliğe dönüştü. Dünyaca ünlü markaları cazip fiyatlarla Kahramanmaraşlılar ile buluşturan Piazza AVM’de tüm dünyada ilgi gören Black Friday heyacanı yaşanıyor 24-45-26 Kasım tarihleri arasında kozmetikten teknolojiye birçok markada Yüzde 50 ve daha fazla indirim fırsatı alışveriş severlerin yüzünü güldürdü.

Öğretmenler Günü’ne özel indirimlerin, Black Friday indirimleriyle aynı güne denk gelmesi alışverişi şenliğe dönüştürdü.

İNDİRİM YARIŞI

Dünyaca ünlü markaların giyimde Yüzde 70, optik ve güneş gözlüklerinde yüzde 25’e artı Yüzde 25, bakımlı kadınların vazgeçilmezi kozmetik ürünlerinde yüzde 40, kadın giyimde Yüzde 30, erkek giyimde ise Yüzde 50 indirim fırsatı 3 gün dürecek.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL İNDİRİMLER

Black Friday’e ek olarak, Öğretmenler Günü’ne özel deri ayakkabı, çanta, cüzdan ürünlerinde Yüzde 60’a artı Yüzde 15, kadın giyimde triko, çanta, eşarp ve şalda yüzde 50, erkek giyim hediye setlerinde yüzde 50 indirimli fiyatların yanısıra 600 TL üzeri alışverişe çanta hediye edilmesi alışverişi daha cazip hale getiriyor.