Araştırmacı-yazar, Milli İrade Tertip Komitesi Başkanı Enis Timuçin, Antalyalı okurlarıyla bir araya geldi.

Timuçin, Markantalya Alışveriş Merkezi'ndeki D&R Mağazası'ndaki imza gününde, "rüya, beynin çalışma sistemi, aşk ve kadın" üzerine kaleme aldığı "Ruhlarınız Hatırlayacak" adlı kitabına ilişkin okurlarıyla sohbet etti.

Antalya'da okurlarla buluşmaktan onur duyduğunu belirten Timuçin, kitapta yer alan bir yöntemin, yaklaşık 60 çift üzerinde uygulandığını ve 15 gün içerisinde kişinin "ruh eşi" olup olmadığının tespitine imkan sağladığını ve bunu önemsediğini ifade etti.

Timuçin, kitabında kadınların toplumdaki yerine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğunu anlatırken, hem inanç hem de bilimsel açıdan kadının çok gelişmiş bir varlık olduğuna inandığını kaydetti.

Yazar olmak için kitap yazmadığını dile getiren Timuçin, "İnsanların buna (Ruhlarınız Hatırlayacak) kitap olarak yaklaşmasını açıkçası istemiyorum. Bana da bir yazar olarak yaklaşmalarını istemiyorum çünkü çok farklı alanlarda faaliyet gösteren bir insanım. Özellikle siyaset, sivil toplum örgütleri alanında, iş dünyası, medya alanında birçok faaliyet gösteriyoruz ama buradaki amaç, bunu insanların incelemesi, okuması ve uygulamasıdır."

Timuçin, etkinlikte kitaplarını imzaladı, okurlarından gelen soruları yanıtladı.