Kahramanmaraş'ta 10 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi için kazanın meydana geldiği Keş Dağı'nda anma programı düzenlendi
 

Anda Kardeşe Vefa Derneği, Kahramanmaraş Türk Ocağı ve Anda Arama Kurtarma ekibinin organizasyonu ile Türkiye'nin farklı kentlerinden çok sayıda kişi, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Kızılöz Mahallesi'nde bir araya geldi.

Aralarında kadın, öğrenci ve çocukların da olduğu Muhsin Yazıcıoğlu sevenleri, etkisini gösteren kar yağışı, tipi ve çamura rağmen 2 bin 100 rakımlı Keş Dağı'na yürüdü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin açtığı yolda ilerleyen Anda Kardeşe Vefa Derneği ve Arama Kurtarma ekipleri ile Kahramanmaraş Türk Ocağı temsilcileri, alana "Muhsin Dağı" tabelası dikti.

Daha sonra İstiklal Marşı okuyan gruptakiler, Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için dua etti.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ender Taptık, burada yaptığı konuşmada, Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadetinin 10. yılında, rahmetirahmana teslim olduğu yerde aziz hatırasını anmak için toplandıklarını belirtti.