Kahramanmaraş Müsiad Şubesi Şehre Her Geçen Gün Marka Değeri Katmak İçin Aralıksız Olarak Çalışmalarına Devam Ediyor.

Bu Kapsamda Son Olarak Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Tekstil Ve Deri Sektörünün Temsilcilerinin De Katıldığı Tekstilde Ve Deride Geleceği Planlamak Ana Temalı Türkiye İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.

Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu Ev Sahipliğinde Gerçekleşen Programa Müsiad Genel Başkan Yardımcısı Adnan Bostan, Müsiad Tekstil Ve Deri Sektör Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, Müsiad Mali Ve İdari İşler Başkanı Ahmet Şekerli, Müsiad Sektör Kurulları Başkan Yardımcısı Fatih Keçebir Ve Müsiad Ailesinin Katılımı Yoğun Oldu.

Gerçekleştirilen Toplantıdan Önce Müsiad Kahramanmaraş Şubesinde Düzenlenen Programda Türkiye’nin Ve Kahramanmaraş’ın Tekstil Sektöründeki Yeriyle Birlikte Aynı Zamanda Sorunlarını Da Sunum Eşliğinde Gelen Misafirlerle Paylaşan Müsiad Önceki Dönem Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Buluntu Kahramanmaraş’ın 2004 Yılından İtibaren Sanayileşmesini Tamamlayarak Şuanki Günümüzde Tekstil Sektöründe Çok İleri Noktalara Geldğini Söyledi.

Buluntu, Konuşmasının Devamında Kahramanmaraş’ın Tekstil Sektöründeki İhracatının 1milyar 250 Milyon Dolar Civarında Olduğunu Söyledi.