Önemli gündem maddelerinin konuşulması beklenen görüşme başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için randevu talebi Saadet Partisi'nden gelmişti.

Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uyum yasaları ile ilgili Saadet Partisi'nin görüşlerini aktaracak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ittifakın yerli ve Milli olan herkes için kapılarının açık olduğunu ifade etmişti. Bu noktada görüşmede ittifak konusunun da değerlendirilmesi bekleniyor.

Bir diğer yandan Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı iki ismin gündeminde olacak. Afrin'deki harekat ile ilgili son gelişmeler değerlendirilecek.

Erdoğan AK Parti MKYK toplantısına başkanlık edecek

Bu görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek. Partisinin en yetkili karar organını toplayacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, iç ve dış gelişmeleri, ekonomik gelişmeleri değerlendirilecek. Bu kapsamda Afrin'e yönelik harekat toplantının önemli bir gündem maddesi olacak.

Öte yandan uyum yasaları masada olacak. Yerel seçimler ile ilgili tamamlanmak üzere olan çalışmaların son şekli bugün masaya gelecek. Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan son rötuşları değerlendirecek.