Türkiye Tarihi Bir Seçim Sürecini 31 Mart’ta Geride Bıraktı Ancak Çıkan Sandık Sonuçları ve Gerekli Görülen Sandık Görevlilerindeki İhlal Tespitleri Neticesinde Türkiye 16 Milyonluk Metropol Şehir İstanbul ile Çok Daha Önemli Bir Süreç İçerisine Girdi.

17 Yıllık Ak Parti İktidarı ile Sadece Türkiye Değil Dünya Siyasetinde Yeni Bir Sayfa Açan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Partisinde Hep En Kritik Görevleri Emanet Ettiği Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a Bu Kez de İstanbul’u Emanet Etti. Öyle ki, Ünal Yerel Seçim Süreci Boyunca Partinin Sıkıntı Yaşadığı Bölgelere Bizzat Giderek Seçim Kampanyasını Yürüttü. Ünal'ın Sıkıntı Görüp Seçimi Yönettiği Bölgelerde Ak Parti Sandıklarda Hep Galip Geldi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Sonrasında Belediye Başkanları Mazbatalarını Alırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında Ak Parti ve MHP Tarafından Yapılan İtirazlar YSK Tarafından Kabul Edilerek 23 Haziran’da Tekrar Sandığa Gidilmesi Kararı Alındı. Konuşulan Her Kelimenin, Kurulan Her Cümlenin Titizlikle Tüm Dünya Kamuoyu Tarafından Takip Edildiği ve Cumhur İttifakının Bir Hak Mücadelesi Verdiği Bu Seçim Süreci Bir Kahramanmaraşlıya Türkiye Siyasetinin Akil Ve Ehil İsmi Mahir Ünal’a Emanet Edildi.

Yaklaşık 16 Milyonluk Rakam ile Türkiye Nüfusunun Yüzde 18,4'ünü Oluşturan Ve 131 Ülkeden Daha Kalabalık Metropol Şehirde Kamp Kurarak Titiz Bir Çalışma İçerisine Giren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Katıldığı Bir Canlı Yayın Programında Soruları Yanıtlayarak Süreci Değerlendirdi

Ünal, Konuşmasında 31 Mart Seçimlerinin Türk Siyaset Tarihinde Önemli Bir Yer Teşkil Ettiğini İfade Etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimine Yönelik Yürütülen Seçim Kampanyası Hakkında Bilgiler Verdi.