Ekonomik gelişmelerle ilgili AK Parti hükümetine eleştirilerde bulunan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

“TÜRKİYE EKONOMİSİ PİK DEĞİL DİP YAPTI”

"Ekonomimiz pik yaptı diyorlar. Doğru dolar 7.60 ile pik yaptı, euro 9 lira ile pik yaptı, işsizlik, resmi rakamla 4 milyon 166 bin kişi ile pik yaptı, dış borç 431 milyar dolar ile pik yaptı. Türkiye’de rakamlar gerçekleri yansıtmıyor. İşsizlik sayısı gerçekte 10 milyonun üzerindedir. Bu rakamlara baktığımızda çok net bir şekilde söyleyebiliriz ki Türkiye ekonomisi pik değil dip yaptı. Üzülerek söylüyorum ama artık deniz bitti, duvara tosladılar, maalesef bunun zararını da millet çekiyor." ifadelerini kullandı.

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kınayan Karamollaoğlu, bu olayın kabul edilebilir olmadığını söyledi.

Karamollaoğlu, "Çok açık ve net söylüyorum geçmişte de bu problemdi. Özellikle hastanelerin acil servisleri bazen bu tip saldırılara karşı koyacak imkana ve güvenliğe sahip değil. Bu korona sürecinde iktidarın hastanelerin, özellikle yoğunluğu fazla olan hastanelerin acil servislerini daha fazla güvenlik mensubu ile emniyet altına almaları icap eder, korumaları icap eder." ifadelerini kullandı.