Dünyada tüp bebek yöntemiyle doğan ilk bebek bugün 40 YAŞINDA.

Her anne babanın hayalidir bir bebek sahibi olmak. Bazen bu hayaller bir süre ertelenmek zorunda kalınır.

Gaziantep özel Umay tüp bebek merkezi artık hayallerin ertelenmeden gerçekleştirilebileceği bir merkez haline geldi.

Türkiye’nin birçok yerinden anne babaları hayallerine bir adım daha yaklaştıran Gaziantep özel Umay tüp bebek merkezi çeşitli etkinlikler düzenleyerek hastaları bu konuda ücretsiz olarak bilgilendiriyor.

Bu kapsamda Kahramanmaraş saffron otelde bir bilgilendirme konferansı gerçekleştirecek olan Gaziantep özel Umay tüp bebek merkezi kadın hastalıkları doğum ve tüp bebek uzmanı Hakan Kıran Aksu Haber’e yaptığı açıklamada “ ben ve embriyoloğumuz Hatice Bayram hanım efendi 13 ekim de halka yönelik bir toplantı yapacağız diyen Kıran vatandaşların sordukları her türlü konularda onlara bilgiler vereceğiz, bunların içerisinde teknik konular olabilir erkek faktörü olabilir, SGK’ nın verdiği bir takım haklar var yardımlar var onlardan bahsedebiliriz, Kahramanmaraş’ın kendine özgü bazı özellikleri var ” dedi.

Ayrıca Kıran “Gaziantep umay tüp bebek merkezi olarak katılımcılar arasından çekilecek kura neticesinde bir kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi hediye edeceğiz “dedi.

Biz her ne kadar hastanelerde polikliniklerde hekimler olarak biz muayene ediyorsak ta tavsiyelerimiz oluyorsa da bu tamamen sohbet muhabbet şeklinde ve sıcak bir ortamda olacak diyen Gaziantep özel Umay tüp bebek merkezi kadın hastalıkları doğum ve tüp bebek uzmanı Hakan Kıran onun için katılmalarını özellikle rica ediyorum kendileri içinde çok faydalı olacaktır. Özellikle bir sene evli olup ta istemelerine rağmen gebe olamayan çiftlerimizi toplantımıza davet ediyoruz” dedi.