Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Lise Öğrencilerine Mesleki Tecrübelerini Anlatarak, Onlara Başarılı Olmanın Yollarını Anlattı.


Kahramanmaraş’ın Tanıtımında Öncü Kuruluşlardan Biri Olan Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Lisesi Öğrencilerle Bir Araya Geldi.


Okulun Konferans Salonunda Öğrencilerle Bir Araya Gelen Kervancıoğlu, Öğrencilere İş Yaşamında Yaşadıkları Sorunları Ve Bu Sorunlarla Nasıl Başa Çıktıklarını Anlatarak, İş Yaşamında Nasıl Başarılı Olunacağının Püf Noktalarını Anlattı.


Kervancıoğlu, Aksu Habere Yaptığı Açıklamada; “Kahramanmaraş İçin Güzel Şeyler Yapmaya Çalışıyoruz. Çünkü Ben Hep Şunu Söylüyorum. Üniversitelerde De Konferans Verdim.  Bugünde Liseli Öğrencilerimizle Birlikte Bir Araya Geldik. Çok Mutlu Oldum. Çünkü Bu Gençlik, Güzel Bir Gençlik, Hayatımızı Bu Gençlerimizle Paylaşalım Ki İnşallah Onlarda İlerde İş Adamı Olurlar. Hayatlarına Bir Yön Verirler. Onlarında Bir Projeleri Olur. Biz De Öğrencilerimizle Birlikte Kervan Olarak, Alpedo Olarak Buraya Geldik. Burada Öğrencilerimize Hayatımızı Paylaştık Onlarla Beraber Olduk. Çok Mutlu Oldum. Duygu Dolu Anlar Yaşadık. Ben Tüm Öğrencilere Katılımlarından Dolayı Çok Teşekkür Ediyorum”. Dedi.