Aksu TV 23 Nisan akşamı evlerinize birbirinden değerli konuklarla misafir oldu. Başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör olmak üzere Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu belediye başkanı Necati Okay Aksu TV aracılıyla Kahramanmaraş halkının Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör, hem TBMM 100. Yılını hem de Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100.yılını kutlayarak 23 Nisan haftasında yapılan yarışmaların sonuçlarını da değerlendirdi.

Onikişubat belediye başkanı Hanefi Mahçiçek ise bu sıkıntılı günleri hep birlikte atlatacaklarını ve gelecek 23 Nisan bayramını daha coşkulu kutlayacaklarını söyledi. Başkan Mahçiçek tüm Kahramanmaraşlıların ramazan ayını da tebrik etti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, tüm çocukların 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramnı kutlayarak bu pandemi sürecini de en kısa zaman da aşarak çocuklar tekrardan parklarda yerini alacaktır dedi.