Galatasaray, Emre Akbaba transferi için Alanyaspor ve oyuncu ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Emre Akbaba, sarı-kırmızılı kulüp ile resmi sözleşme imzalamak için bu akşam saatlerinde İstanbul'da olacak.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Sarı kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan bildirimde, "Profesyonel futbolcu Emre Akbaba'nın Kulubümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Aytemiz Alanyaspor Kulübü Derneği ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray, Emre Akbaba'nın transferi için Alanyaspor'a 5 milyon euro ödeyecek. Sarı-kırmızılı kulübün Alanyaspor'a ödeyeceği 5 milyon euronun 2 milyon eurosunu NEF karşılayacak.

Albayrak: '3 milyon euronun üstünü sponsor karşılayacak'
 
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahin Albayrak, Emre Akbaba soruları üzerine "Sponsorluk olarak bize imkan sağladılar. Emre Akbaba için yapılan teklifin 3 milyon Euro'dan fazla olan kısmını sponsor karşılayacak." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba'nın eşi, sosyal medya hesabından sarı-kırmızı kalpler paylaşarak taraftarlara mesaj yolladı.

İşte o paylaşım;