26 Temmuz 2017 Tarihinde Kırgızistan’daki Khan Tengri Dağı Tırmanışı Sırasında Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden Elbistan Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü Başkanı Eczacı Hakan Coşkun Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Üniversite Yıllarında Tanıştığı Dağcılık Sporunu Elbistan Halkına Sevdiren Doğa Sporları Ve Dağcılık Kulübü Başkanı Hakan Coşkun Son Tırmanışında Kalbine Yenik Düştü.

Geçtiğimiz 26 Temmuz’da Tırmanış Sırasında Fenalaşan Coşkun Telsizle Yardım İstedi, Sağlık Ekiplerinin Kendisine Ulaştığında Artık Çok Geçti. Coşkun’un Bulunduğu Yere Gelen Sağlık Ekiplerinin Yapacağı Bir Şey Kalmamıştı.

7 Bin 10 Metrelik Khan Tengri Dağı Tırmanışı Sırasında Hayatını Kaybeden Coşkun’un Cenazesi Günler Sonra Elbistan’a Getirilerek Son Yolculuğuna Uğurlandı.

İlçeyi Yasa Boğan Olayda Hayatını Kaybeden Coşkun İçin Ulu Camiinde Yapılan Cenaze Törenine Ailesinin Yanı Sıra Kaymakam Tuncay Akkoyun, Dağcı Arkadaşları Ve Sevenleri Katıldı.

Kaymakam Akkoyun Çoşkun’un Eşi Tuğba Coşkun’a Taziyelerini İletti.

Yüzlerce Kişinin Katıldığı Cenaze Töreninde, Önce Haklar Helal Edildi, Ardından Fatihalar Gönderildi.

Coşkun’un Cenazesi Öğle Namazına Müteakiben İlçe Müftüsünün Kıldırdığı Cenaze Namazının Ardından Gariplik Mezarlığında Toprağa Verildi.