Süper Lig'in 24. haftasında Fraport Tav Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Fenerbahçe, 35. dakikada Vedat Muriqi'nin golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Antalyaspor, 52. dakikada Amilton ile eşitliği sağladı. Hakan Özmert, 57. dakikada Antalyaspor'u öne geçirdi. Her iki golde de asisti yapan isim Lukas Podolski oldu.

Fenerbahçe adına beraberlik golü, 4 Ekim 2019'dan sonra ilk kez bir lig maçında süre bulan Miha Zajc'tan 90+6'da geldi. Bu golün ardından hakem Ali Şansalan, santra yaptırmadan maçı bitirdi.

Antalyaspor'da Hakan Özmert, maçın bitiminin hemen ardından kırmızı kart gördü.

Son 5 maçtan 3 yenilgi ve 2 beraberlik ile ayrılan Fenerbahçe, puanını 39 yaptı ve 1 maç fazlasına karşın lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde kaldı. Yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Antalyaspor ise 29 puana yükseldi.

3 Mart'ta Türkiye Kupası yarı final ilk maçı için Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe, ardından lig maçında Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Antalyaspor ise kupada Alanyaspor ile karşılaştıktan sonra ligde Gençlerbirliği'ne konuk olacak.