Fenerbahçe, Türkiye Kupası 5. tur maçında Adana Demirspor'la karşılaşıyor. Sarı lacivertliler kritik mücadeleye sürpriz bir 11'le çıkıyor.

Fenerbahçe'nin 11'i;

  • Erten, Şener, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Alper, Oğuz Kağan, Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Valbuena, Janssen

Adana Demirspor'un 11'i;

  • Kurtuluş, Erhan, Douhadji, Sezer, Tolgahan, Lalawele, Savaş, Yiğit, Abdülkadir, Umut, Tambe.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası 5. tur maçında Adana Demirsporu evinde ağırladı. Maçın İlk yarısının ortalarına kadar gol yokken Şener Özbayraklı'nın pası ile Dk 23'de Alper Potuk ile golü buldular ve maçı hareketlendirdiler.


Ardından 3 dakika sonra Vincent Janssen'in Kendi taşıyıp dönüp vurduğu top ile kalecinin kapattığı köşeden Dk 26'da ikinci Golü kaydetti. 

Maçın İlk yarısı bitmek üzereyken Valbuena'nın taşıdığı kurduğu oyun ile Ceza sahasına asist yapıp Dk 45'de Hasan Ali Kaldırım'a kafa golünü attırdı. Santrasız İlk yarı bitti. 

İkinci yarı başladı. Fenerbahçe Korner yerinin oradan serbest vuruş kullandı hava topunu Mehmet Topal kafa vurdu ve kaleci çıkardı ondan seken topa Alper Potuk kafa vurarak Dk 51'de Golü attı. Skor 4-0 oldu.

Dk 65 Fenerbahçenin kanattan atağı ile ve Valbuena'nın pası ile Alper Potuk Takımının 5'ci Kendisinin 3. Gölünü atarak hetrik yaptı. 

Fenerbahçe ceza sahası içinde yarattığı atak da Adana Demir spor oyuncusu Joseph Douhadji Janssen'e faul yaparak Hakem Ali Şansalan penaltı noktasını gösterdi. Ardından Joseph İkinci Sarı Kart ardından Kırmızı Kart ile oyun dışına gönderildi. Penaltıyı Genç Oyuncu Ahmethan Köse ile kullanarak Fenerbahçe Dk 90'da 6-0 öne geçti. Hakem Ali Şansalan maçı uzatmadan bitirdi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Ülker Stadı’nda karşılaştı. Mücadeleyi az sayıda Fenerbahçeli taraftar izledi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Ülker Stadı’nda karşılaştı. Adana Demirsporlu taraftarlar takımlarını destekledi.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası maçında Adana Demirspor ile Ülker Stadı'nda karşılaştı. Fenerbahçeli futbolcu Matthieu Valbuena (28) bir pozisyonda Adana Demirsporlu futbolcu Abdulkadir Parmak (20) ile mücadele etti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Ülker Stadı’nda karşılaştı. Fenerbahçeli oyuncular gol sevinci yaşadı.