Galatasaray'da takımın en çok kazanan isimlerin başında gelen Younes Belhanda, aldığı maaş ve takıma sunduğu katkı göz önünde bulundurulunca eleştirileri üstüne çekmişti. Bonuslar hariç Cimbom'dan 3 milyon 350 bin Euro alan Faslı yıldıza eski kulübü Nice talip oldu.

Fenerbahçe derbisi sonrası, "Şimdilik Galatasaray'dayım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim" diyen Younes Belhanda, eski takımı Nice'le flört halinde...

Kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdiği Fransız temsilcisine, zirve mücadelesine katkıda bulunan Faslı yıldızın, yönetimin son kararını beklediği öğrenildi.

Nice, Belhanda için 7 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkarırken, ödeme takvimi hazırlandığı ve paranın taksitler halinde transfer edilmesinin planlandığı belirtiliyor. Galatasaray Yönetimi ise son karar için Fatih Terim'e danışacak.

FATİH TERİM'DEN ŞARTLI ONAY

Bu transferin onay sürecinde Fatih Terim'in üzerinde en hassasiyetle durduğu konu, Belhanda gittiğinde, yerine kimin veya kimlerin alınacağı. Terim, tüm anlaşmalar tamamlanmadan, Belhanda'nın gönderilmesine kesinlikle karşı. Eğer tecrübeli futbolcudan 7 milyon Euro gibi bir gelir elde edilirse, Galatasaray'da 2 orta saha ve 1 de kanat oyuncusu almak için operasyon başlatılacak.