Doğu Akdeniz Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile katılımcılar, karma takım oluşturdu.

Karşılaşmanın başlama vuruşunu yapan Vali Ömer Faruk Coşkun, daha sonra saha kenarına gelerek maçı seyretti.

Müsabaka 4-4 beraberlikle sonuçlandı. Maç sonrası MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu katılımcılara tatlı ve dondurma ikramı yaptı

 AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir Aksu Haber'e yaptığı açıklamada takıma moral ve destek vermek için geldiklerini ancak kendilerinin takımdan moral aldıklarını söyledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, basın mensuplarına, moral ve motivasyon maçı yaptıklarını söyledi.

Başkan Güngör, “Sporcularımızın sezona hazır olduğunu gördük. Takımımıza yeni başlayacak sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Uzun süredir spor yapmadığı için zorlandığını ancak ampute futbol takımının izinde olduğunu ifade eden Güngör, "Onların yanında olduğumuzu gösterdik ve motivasyonlarını artırdık. Beraberce hoş bir müsabaka yaptık. Buradaki amacımız onlara destek vermek ve yeni sezon açılışlarına bir başlangıç yapmaktı." diye konuştu. 

Takımımız Sezona Hazır

Karşılaşmanın şehrin ampute futbol takımına önemli bir moral olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Avrupa Spor Haftası’nın son gününde çok önemli bir etkinlik gerçekleştirdik. Şehrimizin ampute futbol takımı ile bir araya geldik. Sporcularımızın sezona hazır olduğunu gördük. Doğu Akdeniz Ampute Futbol Takımımıza yeni başlayacak sezonda başarılar diliyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, ise zor bir mücadele olduğunu ve engellerin sadece zihinde olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, yaptığı açıklamada güzel bir etkinlik oldugunu söyleyip destek verenlere teşekkür etti.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu da güzel bir dostluk maçı olduğunu anlatarak, "Maç sonrası da tatlımızı, dondurmamızı ve su böreğimizi kardeş kardeş paylaştık." ifadelerini kullandı.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu AS Başkanı Şahin Hopur ise katılımcılara teşekkür etti.

Doğu Akdeniz Engelliler Spor Kulübü Başkanı Halit Bekereci de sezon için İyi bir başlangıç olacağını söyledi.

Ampute Futbol Takımı maç sonra yaşadıkları heyecanı Aksu Haber mikrofonlarına anlattı.

Salgından dolayı uzun zamandır maç yapamadıklarını söyleyen futbolcular çok iyi bir moral maçı yaptıklarını söyledi gelen başkanlara teşekkür etti.