Kahramanmaraş TOHM Sporcularımız 7 Türkiye Şampiyonluğu, 5 Türkiye ikinciliği, 6 Türkiye Üçüncülüğü ile toplamda 18 Madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar.

Tohm Sporcularımız temsilen 5 sporcumuz, Onikişubat Gençlik ve Spor İlçe Müdürümü ve TOHM Kahramanmaraş Koordinatörü Kadir GEMCİ, Kahramanmaraş TOHM Antrenörleri Şampiyona dönüşü Gençlik ve Spor İl Müdürü Al İhsan KABAKCI’ yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Şampiyona hakkında bilgiler alan İl Müdürü KABAKACI Sporcularımızı, Antrenörlerini ve İdarecileri ayrı ayrı tebrik etti. Ayrıca İl Müdürü KABAKCI “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Türkiye’nin dört bir köşesinden seçilen En elit güreşçileri Pehlivan yatağı Kahramanmaraş’ta Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi çatısı altında toplanmış durumdayız. Sporcularımız Milli Antrenör nezaretinde antrenmanlarını nezih bir çalışma ortamında devam ettiriyorlar. Profesyonel bir ekibimiz mevcut. Fizyoterapist, Sağlık Personeli Diyetisten, Psikolok gibi ayrıcalıkları var. Ayrı dönemsel olarak Osmanlıca kursu, Yabancı dil Kursları, dini bilimler eğitimleri ile Sporcularımız dolu dolu bir eğitim dönemi geçiriyor ve sonucunda sporcularımızın bu şekilde Şampiyonalarda kendilerini gösteriyor. Gelecek dönemde Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında, Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek Şanlı Bayrağımızı uluslar arası arenada ülkemizi temsil edecekler. Ordu İlinde düzenlenen şampiyonada elde ettikleri için başarı için ayrı ayrı tebrik ediyor başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.