Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Kahramanmaraşspor Süper Lig Temsilcisi Atiker Konyaspor'u  8 ve 15. dakikalarda Cerem Talha Dinçer, 90. dakikada penaltıdan Yusuf Emre Kasal'ın golleri ile 3-0 mağlup etti. 

MAÇTAN DAKİKALAR

90' GOOOLL!! [PENALTI] Yusuf Emre Kasal topu ağlara gönderiyor! 

84' Sarı Kart Atiker Konyaspor takımında Abdou Traore, sarı kart görüyor.

84' Sarı Kart Atiker Konyaspor takımında Mücahit Can Akçay hakem Yaşar Uğurlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

82' (Oyuncu değişikliği) Kahramanmaraşspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Cerem Dinçer çıkıyor ve yerine Emre Okur oyuna giriyor.

76' (Oyuncu değişikliği) Kahramanmaraşspor takımında oyuncu değişikliği; Ebubekir Berke Tambay oyundan çıkarken Emin Aladağ oyuna giren isim.

76' Sarı Kart Atiker Konyaspor takımında Marko Jevtovic, sarı kart görüyor. 73' Sarı Kart Kahramanmaraşspor takımında Emrah Tuncel hakem Yaşar Uğurlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

71' (Oyuncu değişikliği) Atiker Konyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Volkan Fındıklı çıkıyor ve yerine Mücahit Can Akçay oyuna giriyor.

67' (Oyuncu değişikliği)  Kahramanmaraşspor takımında oyuncu değişikliği; İbrahim Koca oyundan çıkarken Furkan Demir oyuna giren isim.

66' Sarı Kart Atiker Konyaspor takımında Adis Jahovic, sarı kart görüyor.

46' (Oyuncu değişikliği) Atiker Konyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Vedat Bora çıkıyor ve yerine Marko Jevtovic oyuna giriyor.

2.Yarı 



45' İlk yarı sona erdi.

15' GOOOLL!! Kahramanmaraşspor, Cerem Dinçer ile ceza sahası dışında sağ çaprazdan bulduğu gol ile farkı ikiye çıkartıyor.

8' GOOOLL!! Cerem Dinçer Kahramanmaraşspor'u öne geçiren golü atıyor.

1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.