Piserro Kahramanmaraşspor teknik direktörü Osman Bozkurt istifasını yönetime sundu.

İşte teknik direktör Osman Bozkurt’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama;

Kahramanmaraşspor bizleri kenetleyen bir olgu. Bu camianın bir araya getirdiği insanları ne partiler, ne dernekler, ne de iş adamları bir araya getirebiliyor. Forma kampanyasında olduğu gibi bütün şehir ortak bir amaç için kenetleniyor. İnsanlar aidiyet hissettikleri şehirlerinin başarılı olmasını istiyorlar. 

Bazen yöneticiler, futbolcular, taraftarlar ve hocalar üzerine düşen görevi hakkıyla yapabilirler ama sonuç istediğimiz gibi olmayabilir. Fakat şunu görmemiz lazım. Kulüp başkanımız Fatih Ceyhan ortada kalan bu takımı 12 milyon borçla devraldı. Bu anlamda Başkan Fatih bey bu şehir için büyük bir fedakarlık yaparak, cesaretle bu borcun altına girdi. Şehir olarak başkan beye destek olmak zorundayız. Biz teknik ekip olarak başkan beye elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. 

Bu şehir, bu şehirdeki potansiyel ve kapasite, taraftarın coşkusu üst seviyede. Bahsedilen rakamlar kolay paralar değil. Buradan Kahramanmaraşsporu seven tüm herkese söylemeliyiz ki; "Marifet iltifata tabidir." Kadir, kıymet bilinmezse, bu takıma ve camiaya yazık olur. 

Vicdan sahibi insanların Başkan Fatih Ceyhan'ın fedekarlığını görmesi lazım. Bu takım için ter döken oyuncuların fedakarlığın bilmesi lazım. 

Toplanılan 22 puan sahada hep birlikte yürekleri ile mücadele eden savaşan oyuncuların eseri. 

Bugün itibari ile Teknik ekip olarak başkan beye istifamızı sunduk. Başta bu şehrin evlatları olarak takımın 50. Yılında bize görev veren Dr. Fatih Mehmet Ceyhan olmak üzere, takımda oynayan oynamayan tüm oyunculara, malzemecisinden, aşçısına tüm çalışanlara, yağmur, çamur demeden takımlarını desteklemeye gelen cefekar taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraşspor'umuza ve görev alacak hocalara  ligin ikinci yarısı için canı gönülden başarılar diliyoruz. Kahramanmaraş ve Kahramanmaraşsporumuz çok daha iyilerine layıktır. Allah'a emanet olun.
Osman BOZKURT