Elbistanspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyetle birlikte Ak Parti İlçe Teşkilatı’na desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş 1. Amatör Ligini Play-Off mücadelesi sonucunda şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselen Elbistanspor, AK Parti yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu. Elbistanspor Kulüp Başkanı Sertan Davdav, Teknik Direktörler Mutlu Doğan ve Mehmet Anteplioğlu ile birlikte, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur, "Elbistanspor hakkıyla Bölgesel Amatör Ligine yükselmiştir. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Elbistanspor’un başarısı için takımımıza sahip çıkacağız. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal başta olmak üzere herkesin bu takıma desteği ve katkısı olmuştur. Bundan sonrada takımın başarısı için bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Şampiyon olan Elbistanspor’un futbolcularını, yönetimini, teknik heyetini ve taraftarlarını kutluyorum" diye konuştu.

Elbistanspor Başkanı Davdav, "Uzun süren bir maraton sonucunda sezonu şampiyon olarak tamamladık ve Bölgesel Amatör Lige yükseldik. Bu ligde gelecek sezon için kendimizi misafir olarak görüyoruz. Hedefimiz 3. ligde mücadele etmektir. Bu noktada bize destek olan AK Parti teşkilatına ve herkese teşekkür ediyoruz" dedi.