Beşiktaş'ta yeni sezonun planlanmasına başlanırken teknik direktör Sergen Yalçın, geride kalan 11 haftanın belirleyici olacağını düşünüyor.

"GÖNDERELİM GİTSİNLER"

Trabzonspor beraberliğinin ardından sezonu en iyi sırada tamamlamayı hedefleyen Kartal'ın hocası, yönetimle yaptığı görüşmede "Kafamda bazı planlar var. İyi mücadele eden ve takımla iyi uyum gösteren bizimle devam edecek. Verim alamadığımız oyuncularla yola devam etmenin bir manası yok. Önümüzde 11 haftalık süreç var, biraz daha bekleyeceğiz. Nisan, mayıs gibi hareket edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

İLK HEDEF SKORER KANAT

Kara Kartal, Sergen Yalçın yönetiminde Ç.Rize, G.Birliği, Başakşehir ve Trabzonspor maçlarında 7 gol atarken sayısız fırsat harcadı. Yalçın, yönetimden yaz transfer döneminde takviye olarak 1 forvet ve 2 kanat oyuncusu istedi.

Kanat futbolcularının da bitiricilik özelliğinin yüksek olmasını talep eden deneyimli hoca, Tyler Boyd, Georges-Kevin N'Koudou, Jeremain Lens ve Abdoulay Diaby'den memnun değil.

DIABY VE ELNENY SENEYE YOK!

Bu arada takımda kiralık olarak forma giyen Diaby'nin yeni sezonda takımda kalması mümkün gözükmüyor. Maddi sıkıntılar çeken yönetimin, Diaby'nin yanı sıra Muhammed Elneny ile ilgili herhangi bir tasarrufta bulunmayacağı öğrenildi.