Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversitelerarası Taekwondo Şampiyonası Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. 
KSÜ Avşar Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonaya 64 üniversiteden sporcular katılırken, 8 bayan 8 erkek olmak üzere 16 farklı kategoride müsabakalar gerçekleştiriliyor.
Kahramanmaraş il protokolünün büyük önem verdiği ve desteklediği şampiyonaya: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri; Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Habibe Öçal, Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici,  KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan Vekili Dr. Oktay Duymaz ve çok sayıda sporsever katıldı.
Şampiyona açılış seremonisinde konuşan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ise “Spor bireyin hem zihin, hem beden ve hem sosyal yönden gelişmesi için önemli bir araçtır.” Dedi.
Konuşmaların ardından tamamlanan kategorilerde dereceye giren sporculara madalyaları verildi.
Türkiye Üniversitelerarası Taekwondo Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, KSÜ olarak bu tür organizasyonları şehirde ağırlamaya her zaman hazır olduklarını belirtti.
Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan Vekili Dr. Oktay Duymaz da kısa bir selamlama konuşması yaparak şampiyonanın gerçekleştirilmesine katkı sunan herkese teşekkür etti.