Bursa'da seyir halindeki bir kamyonun arkadan çarpmasıyla kontrolden çıkan kamyonet, 3 lise öğrencisi yayanın arasına dalıp, 2 aracın üzerine uçtu. Kazanın ardından öğrencilerden 2'si yola savrulurken, 1 öğrenci ise kamyonet ile araçların arasında sıkıştı.

3 ÖĞRENCİYE ÇARPIP 2 ARACIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Kaza, Gürsu kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki kamyonete bir kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet, kaldırımda yürüyen 3 öğrenciye çarpıp, demir korkuluklardan 2 aracın üzerine düştü.

.

LİSELİ GENÇ, KAMYONET İLE ARAÇ ARASINDA SIKIŞTI

Kazanın ardından can pazarı yaşandı. 2 liseli genç yola savrulurken, biri kamyonet ile araç arasında sıkıştı. Kamyonetle otomobil arasında tekerleğin hemen yanıbaşında sıkışan 17 yaşındaki öğrenciyi kurtarmak için zamanla yarışıldı.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, polis ve 112 ekipleri seferber oldu. Yapılan müdahalenin ardından 17 yaşındaki Mustafa B., Samet Y. ve Melisa A. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

POLİS, KAZA İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATTI

Öte yandan 3 öğrencinin Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Gürsu Anadolu Teknik Lisesi'nde öğrenim gördüğü ortaya çıktı. Polis kazayla alakalı tahkikat başlattı.

Kazadan diğer fotoğraflar: