İstanbul’da düzenlenen Ordu Tanıtım Günlerinde yaşanan bir kaza medya camiasını üzdü.

Canlı yayın için hazırlık yapan Ordu ALTAŞ TV kameramanı elektrik akımına kapıldı.

Kameraman Bahadır Bedir, kameraya bağlı kabloların kısa devre yapması nedeniyle elektrik akımına kapıldı.

Yere yığılan Bahadır Bedir’e ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapıldı. Kalbi duran kameraman Bahadır Bedir, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Doktorlar Bahadır Bedir’in duran kalbini tekrar çalıştırmak için adeta zamanla yarıştı. Kalbi tekrar çalışan ve hayati tehlikeyi atlatan Bahadır Bedir yoğun bakım ünitesine alındı.

Benzer bir olay geçtiğimiz yıl da yaşanmıştı. Yine etkinlik alanında Tanıtım Günlerine hazırlanılırken yetkililerin sorumsuzluğu yüzünden bir kişi elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmıştı.

Yaşanan bu olaya rağmen tedbirlerin artırılmaması hatta tedbir alınmaması pes dedirtti. Büyükşehir Belediyesinin sorumsuzluğunun devam etmesi halinde yıl boyunca etkinlik yapılan alanda insanların can güvenliğinin olmayacağı aşikâr durumda.

Bu olayların yaşandığı etkinlik alanını ise tanıtım günleri kapsamında 4 günlük süre içerisinde 1,5 milyon kişi ziyaret ediyor. Kaçak akımın olduğu iddia edilen trafo fotoğraflarla da tespit edilirken yetkililerin mevcut sorunu tespit edip çözmemesi her etkinlikte 1,5 milyon insanının hayatini tehlikeye sokuyor

AKSU TV olarak, meslektaşımız Bahadır Bedir’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.