AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ve MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için ilçe genelinde kurulan sandıkları gezen Afşin Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Mehmet Fatih Güven, Afşin Anadolu Lisesinde oyunu kullanarak, seçimlerin ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.

Uzun bir seçim kampanyasını geride bıraktıklarını söyleyen Güven, " Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Teşkilatımız ve AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı olarak yoğun bir kampanya dönemi geçirdik. Cumhur İttifakının paydaşlarına ve seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, olağanüstü bir gayretle bir kampanya yapıldı. İnşallah ülkemizin çıktığı bu kutlu yolculukta hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

Sandıklarda demokrasi bayramının yaşandığını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi ise, "Uzun bir seçim maratonu sonucunun ardından inşallah bugün çalışmalarımızın karşılığını alırız. Sandıklarımızı geziyoruz. Vatandaşlarımız huzurlu bir ortamda oylarını kullanıyor. Seçimlerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."diye konuştu.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ülkeye huzur getirmesini dileyen MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, "Vatandaşlarımız erken saatlerden itibaren sandık başına gelerek huzurlu bir ortamda oylarını kullanmaya başladı. Seçimi inşallah mutlulukla da bitireceğiz. Cumhur İttifakımızın başarısını temenni ediyoruz" açıklamasında bulundu.