Kahramanmaraş’ta sanayi ve istihdamın yanı sıra sosyal sorumluluk ve hayır işlerinde öncü olan KİPAŞ Holding, kente anlamlı bir eser daha kazandırdı. Hayırsever iş insanı, KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz tarafından merhum babası Hacı Hüsnü Öksüz’ün adını ve hatırasını yaşatmak amacıyla yaptırılan ibadethane, düzenlenen görkemli törenle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kent Protokolü Ve İş Dünyası Tören İçin Bir Araya Geldi
Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Şerefoğlu Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine kentin mülki idare amirleri, belediye temsilcileri ve iş dünyasının önde gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi.

Törene; Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Dulkadiroğlu Kaymakamı Hicabi Aytemur, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Mehmet Beşen, KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Gümüşer ve Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı katıldı.

Merhum Hacı Hüsnü Öksüz Rahmetle Anıldı
İlçe halkının ve mahalle sakinlerinin ibadet ihtiyaçlarını karşılamak üzere inşa edilen Hacı Hüsnü Öksüz Camii, dualar eşliğinde ibadete açıldı. Tören boyunca merhum Hacı Hüsnü Öksüz rahmet ve minnetle anılırken, protokol üyeleri ve vatandaşlar bu hayırlı eseri şehre kazandıran Hanifi Öksüz ve Öksüz ailesine teşekkürlerini iletti.

İbadete açılan caminin, mimari yapısı ve çevre düzenlemesiyle Şerefoğlu Mahallesi’nin önemli bir dinî ve sosyal buluşma noktası olması hedefleniyor.








