16:33 TÜRKİYE

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2 ayrı “Narkoçelik-17” operasyonlarında 1 ton 23 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. uyuşturucu madde üreten 1'i yabancı 6 imalatçı yakalandı.

16:28 KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde görev yapan 37 yaşındaki bedensel engelli Almanca öğretmeni Ökkeş Aygün Öztürk, öğrencileriyle kurduğu farklı iletişimle takdir topluyor.

16:25 KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine yapılacak yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

16:22 KAHRAMANMARAŞ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor bayramı’nın 105. Yıl dönümü dolayısıyla Afşin’de tören düzenlendi.

16:16 KAHRAMANMARAŞ

Sabahın Erken Saatleriyle Birlikte Araba Alıp Satmak İsteyenler Kayseri Yolu Üzerindeki Araba Pazarına Akın Etti.

16:12 TÜRKİYE

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kovid-19 salgınının başlangıcından 26 Nisan'a kadar ki 4 yıllık sürede yaklaşık 80 bin işletme ve 500 bin ürünün denetlendiğini bildirdi.

16:08 KAHRAMANMARAŞ

Yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında alt ve üstyapı çalışmaları hummalı bir şekilde sürerken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülen Kentsel Tasarım Projesi de hızla yükseliyor.

16:05 KAHRAMANMARAŞ

Cuma günü Piri Reis Mahallesi’ndeki Karacaoğlan Aile Sağlığı Merkezi’nde H.K., Aile Hekimi İlber Yerli’ye ilaç yazdırmak istedi.

16:01 KAHRAMANMARAŞ

"Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde konteynerlerde açılan kurslara katılan afetzede kadınlar, el emeği göz nuru ürünlerini satarak hem moral buluyor hem kazanç elde ediyor.

15:58 KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında büyük bir etkinlik gerçekleştirildi. Binevler Caddesi'nde düzenlenen fener alayına binlerce kişi katıldı. Etkinlik, Kahramanmaraş Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü tarafından organize edildi.