6 saat önce TÜRKİYE

Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok'un ABD'den iadesi için yargılama süreci devam ediyor.

6 saat önce TÜRKİYE

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde hafif ticari araç ile minibüsün çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

6 saat önce YAŞAM

Kahramanmaraş'ta 26 Temmuz Cuma günü açık olan nöbetçi eczaneler listesi belirlendi. Acil ilaç ihtiyaçlarında veya gece saatlerinde ilaç bulmak zorunda kalan vatandaşlar için nöbetçi eczaneler hayati bir öneme sahiptir.

6 saat önce TÜRKİYE

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında düzensiz göçmenlere yönelik operasyonlarda 12 kişi yakalandı, motoru arızalanan ve sürüklenen lastik bottaki 10 kişi kurtarıldı.

7 saat önce TÜRKİYE

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı operasyonlar ile görev sahasında suç ve suçluya geçit vermiyor.

9 saat önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, muharrem ayının manevi atmosferini yaşatmak amacıyla Abdülhamit Han Camii'nde cuma namazı sonrası cemaatle bir araya geldi. Belediye, bu özel gün dolayısıyla cemaate aşure ikramında bulundu.

12 saat önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri evinin bahçesinde yasa dışı kenevir yetiştiren bir kişiyi gözaltına aldı.

12 saat önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın saray mutfağına dayanan eşsiz lezzetlerini 100 Yılı aşkın süredir misafirleriyle buluşturan Hacı Milcan Et Lokantası. Kuşaktan kuşağa devam eden geleneğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

12 saat önce KAHRAMANMARAŞ

Karın ağrısı şikayetiyle gebelik takibi yaptırmak için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine başvuran 26 yaşındaki bir çocuk annesi Yasemin Bülbül'ün yapılan tetkiklerinde karnında 17 santimetre çapında kitle tespit edildi.

12 saat önce KAHRAMANMARAŞ

Diyet denildiğinde ilk akla gelen zayıflama olsa da, kilo almak için de bir diyet programı uygulanması gerekiyor.