Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde iş çıkışı evine giden 21 yaşındaki genç kadın, yüzleri maskeli iki kişinin saldırısına uğradı. Şüpheliler, genç kadının 75 bin TL’sini alarak olay yerinden kaçtı.
Olay, Yörükselim Mahallesi 14. Sokak üzerinde meydana geldi.
İddiaya göre, iş yerinden çıktıktan sonra evine gitmekte olan S.E.’nin yanına yüzleri maskeli iki erkek şahıs yaklaştı. Şüpheliler, genç kadına “Filanın selamı var” dedikten sonra saldırarak darp etti.
Genç kadını darp eden şüpheliler, S.E.’nin üzerinde bulunan 75 bin TL’yi alarak olay yerinden uzaklaştı.
İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevrede inceleme yaparak güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi ve şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




