Muhtarların mesleki ve sosyal haklarının geliştirilmesi, hukuki sorunlarına çözüm üretilmesi ve muhtarlık müessesesinin kurumsal yapısının güçlendirilmesi amacıyla 2024 yılında kurulan Tüm Muhtarlar Sendikası, Türkiye genelindeki teşkilatlanma ve saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş’ta muhtarların ve protokolün katılımıyla kapsamlı bir değerlendirme programı gerçekleştirildi.

Önemli İsimler Ve Protokol Kahramanmaraş’ta Buluştu

Kahramanmaraş’ta düzenlenen programa; 666. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam, Tüm Muhtarlar Sendikası Genel Başkanı Selami Aykut, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kılçık, İl Başkanı Zülküf Tufan, protokol üyeleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

H U Nyj9 F Xs A Apsu X

Mesleki Sorunlar Ve Sosyal Haklar Masaya Yatırıldı

Programda muhtarların karşılaştığı mesleki ve hukuki sorunlar, sosyal haklarının geliştirilmesi ve dayanışmanın artırılması konuları gündeme geldi. Muhtarların yerel yönetimlerdeki rolünün güçlendirilmesi ve hak arama süreçlerinde daha etkin destek sağlanmasının önemine dikkat çekildi.

KSÜ Ziraat Fakültesi'nde Kahramanmaraş Polisi'nden Güvenlik Eğitimi
KSÜ Ziraat Fakültesi'nde Kahramanmaraş Polisi'nden Güvenlik Eğitimi
İçeriği Görüntüle

H U Nyi W R Xc A A V8 A

Tüm Muhtarlar Sendikası, Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarını sürdürerek muhtarların taleplerini ilgili kurumlara ulaştırmayı ve muhtarlık kurumunun hak ettiği konuma gelmesine katkı sunmayı hedefliyor.