Genel Kurul Toplantısına Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş İl Tarım Ve Orman Müdürü Mustafa Bozkurt, Memur –Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdülaziz Aydın Ve Genel Kurul Üyeleri Katıldı.

Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşınınım Okunulmasıyla Başlayan Kurul, Akabinde Kuranı Kerim Tilaveti Dinletisi Yapıldı.

Kuranı Kerim Tilavetinden Sonra Açılış Konuşmalarına Geçildi Açılış Konuşmasında Kürsüye Gelen Toç Bir – Sen 56 No’lu Şube Başkanı Bayram Nurdoğan Bu Sor Günler Memur-Sen Ailesinin Duruşuna İhtiyaç Var Dedi.

Kahramanmaraş İl Tarım Ve Orman Müdürü Mustafa Bozkurt Duruşumun Ne Olduğunu Hiçbir Zaman Unutmayalım Dedi.

Memur –Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdülaziz Aydın Toç Bir – Sen 56 No’lu Şubesinin Genel Kurulun Hayırlara Vesile Olmasını Diledi

Daha Sonra Kürsüye Gelen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Bu Ülkenin İyi Yetişmiş İnsanlara İhtiyacı Var Diyerek Onları Doktora Yaptırın Dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç İse Konuşmasında Bizim Medeniyetimizde İşçi İşverenini Velinimeti Bilmeyi İşveren İse İşçisini Kardeşi Bilmesi Gerekir Dedi.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç Biz Memur Sen Ailesiyle Gurur Duyuyoruz Dedi.