Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından “Gel ve Fark Et” sloganıyla düzenlenen ve milyonlarca kitapseveri KAFUM Fuar Alanı’nda ağırlayan 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, final gününde de edebiyat dünyasının dev isimlerini ağırlamayı sürdürdü.
Fuarın kapanış günündeki en dikkat çekici buluşmalardan biri, AK Parti Grup Başkanvekili, yazar ve oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Hayata Ve İnsana Dair Samimi Bir Sohbet
KAFUM Konferans Salonu’nu dolduran edebiyatseverlerle samimi bir atmosferde buluşan Bahadır Yenişehirlioğlu, söyleşisinde hayata, insana ve tecrübelere dair derin değerlendirmelerde bulundu.
İnsan ilişkileri, yaşamın farklı evrelerinde karşılaşılan zorluklar ve bu tecrübelerin bireyin iç dünyasındaki yansımalarını aktaran Yenişehirlioğlu, kitap fuarlarının yazarlar ile okurlar arasında doğrudan ve sıcak bir gönül bağı kurduğunu ifade etti.

"Kahramanmaraş’a UNESCO Edebiyat Şehri Unvanı Verilmesi Çok Önemli"
Söyleşi etkinliğinin ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Bahadır Yenişehirlioğlu, Kahramanmaraş’ın kültür ve edebiyat birikimine övgüler yağdırdı. Yenişehirlioğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’inci kitap fuarı gerçekleştirildi ve bu organizasyon artık gelenekselleşerek klasik bir hal aldı. Burada birbirinden kıymetli yazarlarımız var. En önemli husus ise Kahramanmaraş halkının bu programlara büyük bir teveccüh göstererek bizzat katılmasıdır. Kahramanmaraş, diğer illerimize nazaran edebiyat ve kültür hayatımız açısından son derece zengin bir şehir. Bu topraklardan birbirinden değerli edebiyatçılar, yazarlar, felsefeciler çıkmış. O yüzden bu şehre UNESCO Edebiyat Şehri unvanı verilmesi gerçekten çok önemli ve anlamlıdır."




