Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği İçerisinde Gerçekleştirdiği Denem Sınavının Bu Yıl 6.’Sı Gerçekleştirildi.

Başarıyı Okulda Yakala Projesi Kapsamında Gerçekleştirilen Deneme Sınavının Birinci Oturumu 11 Nisan 2019 Tarihinde Gerçekleştirilerek Sınava 11 İlçemizdeki 158 Ortaöğretim Kurumunda 863 Derslikte 2 Bin 200 İdareci Ve Öğretmenin Gözetiminde 17 Bin 254 Öğrenci Katıldı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının Tamamlanmasıyla 5 Yılda Toplam 191 Bin 742 Öğrenci Sınav Provası Niteliğindeki Deneme Sınavlarına Katılmış Olacak.

Deneme Sınavı Öncesinde TOBB Fen Lisesi’nde Gerçekleştirilen Toplantıda Bir Açıklama Yapan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür vekili Duran Doğan 5 yıldır büyükşehir belediyesi ile yürüttüğümüz projede 6.deneme sınavını gerçekleştiriyoruz dedi.

Daha Sonra Bir Açıklama Yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör : “Beş Yıldan Bu Yana Uygulanan Bu Proje Kapsamında 190 Binden Fazla Öğrencimizin Katılım Sağlamasından Dolayı Mutluluk Duydum Dedi.

Açıklamaların Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Ve İl Milli Eğitim Müdür vekili Duran Doğan İle Diğer İlgililer Sınıfları Gezerek Öğrencilere Başarı Dileklerinde Bulundular.