Ulaşımdan altyapıya, sosyal donatılardan yeşil alanlara kadar kentin dört bir yanında hizmet seferberliği yürüten Büyükşehir, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını doğrudan muhtarlardan dinlemek amacıyla düzenlediği Muhtarlar Buluşması'nı Elbistan ilçesinde gerçekleştirdi.

Elbistan'da düzenlenen geniş katılımlı istişare toplantısına; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Fatih Arslan ve bölge mahalle muhtarları katıldı.

Kahramanmaraş’ta Hafta Sonu Yağış Alarmı: Sıcaklıklar Kaç Derece Olacak?
Kahramanmaraş’ta Hafta Sonu Yağış Alarmı: Sıcaklıklar Kaç Derece Olacak?
İçeriği Görüntüle

Elbistan Muhtarlar Bulusmasi1

"Muhtarlarımızla Gerçekleştirdiğimiz İstişareleri Çok Kıymetli Buluyoruz"

Toplantının açılışında değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, Kahramanmaraş’ın 11 ilçesinde tüm mahallelerin ihtiyaçlarını gözeten bir hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı. Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel’in öncülüğünde Kahramanmaraş’ımızın 11 ilçesinde, tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını gözeten bir hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temel hedefimiz, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, mahallelerimizin eksikliklerini gidermek ve şehrimizin her noktasına ihtiyaç duyulan hizmetleri ulaştırmak. Bu noktada muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarını son derece kıymetli buluyoruz.

Büyükşehir Belediyesi olarak Başkanımız Sayın Fırat Görgel öncülüğünde Elbistan’ımızın ve tüm ilçelerimizin gelişimi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Muhtarlarımızla iletişimimizi ve iş birliğimizi güçlendirerek mahallelerimizin ihtiyaçlarına en hızlı ve etkili şekilde cevap vermeye devam edeceğiz. Toplantımıza katılarak görüş ve önerilerini paylaşan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum"

Elbistan Muhtarlar Bulusmasi5 (1)

Mahallelerin Öncelikli İhtiyaçları Masaya Yatırıldı

Toplantıda Elbistan ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları söz alarak bölgelerindeki ulaştırma, altyapı, üstyapı ve sosyal hizmet taleplerini, öncelik sırasına göre yetkililere iletti. Büyükşehir bürokratları ve parti temsilcileri, iletilen talepleri tek tek not alarak çözüm yolları ve planlanan yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu.

Elbistan genelinde hayata geçirilecek yeni projelerin ve hizmetlerin bu toplantılardan çıkan ortak akıl doğrultusunda şekillendirileceği belirtildi.