Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103’üncü yıl dönümü kutlamaları heyecan ve gururla başladı. Kent genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları ve yoğun sağanak yağışa rağmen tören alanındaki coşku eksilmedi.

Göksun Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi çelenk sunma töreniyle birlikte ilçedeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin startı verildi.

Kıymada Kanatlı Eti, Tereyağında Bitkisel Yağ! Kahramanmaraş’ta 6 İşletmenin Ürünlerinde Tağşiş Tespit Edildi
Kıymada Kanatlı Eti, Tereyağında Bitkisel Yağ! Kahramanmaraş’ta 6 İşletmenin Ürünlerinde Tağşiş Tespit Edildi
İçeriği Görüntüle

Yağmur Altında Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu

Olumsuz hava şartlarına aldırış etmeyen ilçe protokolü ve görevliler, Cumhuriyet’in 103 yıllık tarihî mirasını ve millî değerlerini saygıyla yad etmek üzere Atatürk Meydanı’nda toplandı.

Törende; Göksun Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Zekeriya Gündoğdu ve Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenklerin sunulmasının ardından aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Ekran Görüntüsü 2026 10 28 170650

İlçe Protokolü Tören Alanında Hazır Bulundu

Göksun'daki gurur gününde ilçe protokolü tam kadro yer aldı. Törene; Göksun Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Zekeriya Gündoğdu, Belediye Başkanı Selim Cüce’nin yanı sıra ilçe protokol mensupları, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu (STK) yetkilileri ve görevliler katıldı.

Günün anlam ve önemini yansıtan duygu dolu görüntülere sahne olan törenin ardından, ilçe genelindeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programlarının belirlenen takvim doğrultusunda devam edeceği bildirildi.