AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal ,Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin (NEVÜ) 2017-2018 akademik yılı açılış törenine katıldı.

"Siyaset ve Toplum" konulu ilk dersi veren Ünal, toplumların muhafaza edilmesi gereken çeşitli değerleri bulunduğunu, Türkiye'nin nereye ait olduğu konusunda değerlendirme yapmak durumunda olduğunu belirtti.

Parti Sözcüsü Ünal, Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet sloganının Türk toplumunun nerede buluşacağına dair en doğru cevap olduğunu vurguladı.

NATO'nun, Birleşmiş Milletlerin sorgulandığı bir dünyada bize birileri ısrarla sabit kalmamızı söylüyor diyen Ünal, Bizim hızlı pozisyon değiştirmemiz gerekiyor. Bizi bir arada tutan o temel unsurları muhafaza ederek yeni ve doğru hamleler yapmamız gerekiyor." dedi.
 

Konuşmanın ardından NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı tarafından Ünal'a yöresel el sanatı ürünlerinden, üzerinde peribacası resmi bulunan tabak hediye edildi.

Programa, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Hasan Ünver, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.