Kahramanmaraş kent genelinde yağışlı hava dalgası etkisini göstermeye hazırlanıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden elde edilen hava tahmin raporları doğrultusunda önemli bir uyarı mesajı yayımladı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, 27 Ekim Salı günü başlayacak olan kuvvetli sağanak yağışların, 30 Ekim Cuma gününe kadar kent genelinde aralıklarla etkisini sürdürmesi öngörülüyor.

Sel, Yıldırım ve Fırtına Tehlikesine Karşı Uyarı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklamada, 4 gün boyunca yaşanabilecek olumsuz meteorolojik şartlara karşı teyakkuzda olunması gerektiği vurgulandı.

Açıklamada; ani sel ve su baskınları, yıldırım düşmesi, yerel dolu yağışı ile yağış anında oluşabilecek kuvvetli rüzgâr ve fırtınaya karşı tüm vatandaşların tedbirli ve dikkatli davranmaları istendi.

27 Ekim Salı:

Ekran Görüntüsü 2026 10 27 093645

28 Ekim Çarşamba:

Ekran Görüntüsü 2026 10 27 093651

Kahramanmaraş Said Bey Sitesi Davasında 8 Sanığa Hapis Cezası
Kahramanmaraş Said Bey Sitesi Davasında 8 Sanığa Hapis Cezası
İçeriği Görüntüle

29 Ekim Perşembe:

Ekran Görüntüsü 2026 10 27 093700

30 Ekim Cuma:

Ekran Görüntüsü 2026 10 27 093707